Det skal du bruge
2 personer
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a ca. 125 gSalt og peber
2 tsk olie
Lynstegte grøntsager
1 løg, gerne rødløg
200 g pastinak eller persillerod
2 gulerødder, ca. 150 g
200 g broccoli i buketter
Sojasauce
Frisk timian eller andet kryddergrønt
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Hak løget.Skær pastinakken i tynde stave, gulerødderne i tern og broccolien i små buketter.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side.Tag kødet af panden og dæk med stanniol.
Steg løg, pastinak og gulerødder på panden nogle minutter under omrøring. Tilsæt broccoli og steg igen nogle minutter, til grøntsagerne er lige netop møre, men stadig sprøde. Smag til med sojasauce, salt og peber. Pynt med timianblade.