Kartofler med kikærter og cherrytomater

Kartofler med kikærter og cherrytomater

Det skal du bruge

4 personer

400 g økologiske kikærter
800 g kartofler
300 g cherrytomater
½ chili
3 fed hvidløg
½ dl olivenolie
1 håndfuld friske timiankviste
Salt og peber

 


Ca. 1 time


Sådan gør du

  1. Iblødsæt og kog kikærter efter anvisning. Eller brug dem direkte fra en dåse.
  2. Skær kartofler i mundrette bidder og læg dem i ildfast fad.
  3. Tilføj kikærter, tomater, finthakket chili, olivenolie, bladene fra timian samt salt og peber.
  4. Bland det hele godt sammen.
  5. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 45 minutter – til kartoflerne er blevet sprøde.
  6. Anret i en skål og lad det køle lidt ned inden servering.

Tips

Opskriften er af Tines Madglæde

Læs mere om kampagnen: "Slip bælgfrugterne løs"



energifordeling

Ingen energiberegning
Sund hverdagsmad