Det skal du bruge
1 person
1 skive flæskesteg af stegt svinekam, ca. 1 cm tyk, ca. 70 gRødkål
25-50 g rødkål
½-1 spsk sojasauce
Krydret mayonnaise
1 spsk mayonnaise
Lidt worcestershire sauce
Salat
25-50 g icebergsalat
½-1 drueagurk, 25-50 g
Tilbehør
1 bolle, ca. 100 gCa. 30 minutter
Sådan gør du
- Skyl og snit rødkål fint. Lynsteg på en varm pande og tilsæt sojasauce. Tag rødkålen af panden, mens den stadig har bid.
- Smag mayonnaisen til med worcestershire sauce.
- Skyl og snit icebergsalat.
- Skær bollen igennem og varm den evt.
- Smør krydret mayonnaise på underbollen, læg iceberg-salat på og derefter 1 skive varm eller kold flæskesteg. Læg rødkålen ovenpå samt drueagurk skåret i skrå skiver, samt overbollen.
Tips
- Flæskestegssandwich med varm flæskesteg af svinekam laves bedst af en nystegt svinekam. Se opskriften på flæskesteg af kam. Det er svært at genopvarme en kold skive flæskesteg, da kødet nemt vil blive overstegt og tørt.
- Se hvordan du får saftig steg og sprød svær med sous vide.