Bagels med skinkesalat og spinatsalat med linser

Bagels med skinkesalat og spinatsalat med linser

Puk Maia Ingemann Holm

Af Puk Maia Ingemann Holm

Det skal du bruge

4 personer

Bagels med skinkesalat
200 g kogt skinke
1 løg
2 dl fromage frais
150 g optøede ærter
1 bakke karse
1 tsk citronsaft
1½ spsk sennep
Salt og peber
4 hvedebagels (150 g/stk)

Spinatsalat med linser
125 g brune linser
1 rødløg
3 tomater
En lille pose babyspinat
½ spsk olivenolie
75 g fetaost, 3 %
100 g croutoner

Salt og peber

 

 


Ca. 40 minutter


Sådan gør du

Skinkesalat

  1. Pil og riv løget i en skål. Kom de øvrige ingredienser til skinkesalaten i skålen på nær karsen. Vend skinkesalaten sammen og smag til med salt og peber.
  2. Opvarm brødene inden servering.
  3. Flæk brødene, fyld dem med skinkesalat og drys med karse.

Spinatsalat

  1. Kog linserne efter anvisning på emballagen. Derefter afdryp og afkøl dem.
  2. Pil rødløg og skær det i ringe.
  3. Skyl tomaterne og skær dem i både.
  4. Skyl babyspinat og kom det i en skål sammen med løgringe, tomater, afkølede linser.
  5. Vend salaten med olivenolie.
  6. Smuldr med fetaost og croutoner.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 22%
Kulhydrat 62%
Fedt 16%
3165 kJ - 754 kcal
Sund hverdagsmad