Det skal du bruge
2 personer
200 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
50 g ægnudler
1
løg
2 stilke blegselleri eller 1 peberfrugt
½ spsk olie
5 dl
bouillon
2 dl purerede tomater fra karton
½-1 tsk sambal oelek
½ tsk
stødt spidskommen
sojasauce
salt og peber
Tilbehør
100 g flutes
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Kog nudlerne. Hæld nudlerne op i en si. Skær de afdryppede nudler i mindre
stykker på et skærebræt.
Hak løget mellemfint. Skær blegsellerien igennem
på langs og herefter i tynde skiver.
Svits løg, blegselleri og kød i
olien til kødet skifter farve. Tilsæt bouillon, purerede tomater, sambal oelek
og spidskommen. Kog suppen under låg ca. 5 minutter. Vend ægnudlerne i og varm
igennem. Smag til med sojasauce, salt og peber.
Tips
- De purerede tomater kan erstattes af 1½ dl tomatpuré og ½ dl ekstra bouillon.
- Suppen kan pyntes med hakket persille.
- Suppen kan tilsættes shitakesvampe eller champignoner i skiver.