Det skal du bruge
2 personer
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, a 125 gSalt og peber
½-1 tsk tørret oregano
2 tsk olie
Tomatbruschetta
4-5 tomater, ca. 500 g
1 rødløg
1 fed hvidløg
Brød, gerne groft, 125 g
1 tsk olie
Evt. frisk mynte, basilikum eller dild
Tilbehør
25-50 g salat
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Skær tomaterne i tern. Hak løg og hvidløg fint. Smag til med salt og peber.Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt, peber og oregano.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Læg kødet på, når olien er varm nok. Brun hurtigt på hver side. Skru ned til middel varme og steg 1½ -2 minutter på hver side til det stadig er svagt rosa indeni.
Tag kødet af panden og kasser stegefedtet. Skær kødet i tynde strimler.
Rist brødet i olie på panden.