Det skal du bruge
2 personer
200 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
1 lille løg
1
squash, ca. 250 g
25 g chorizopølse
½ spsk olie
1 lille glas hot eller
mild tacosauce, ca. 2 dl
1 dl bouillon
1 tsk oregano
salt og
peber
evt. persille
Tilbehør
125 g hurtigkogte ris og 2 skiver grovbrød, 70 g
Ca. 20 minutter
Sådan gør du
Kog risene.
Hak løget i tern. Skær squashen i tern. Skær pølsen i små
tern.
Varm olien i en gryde og svits løg, squash, pølse og kød til kødet
har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano. Lad retten koge uden
låg ved svag varme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber. Pynt evt. med
persille.
Tips
- I stedet for squash kan bruges ½ aubergine.
- Kødfyldet kan bruges i majspandekager.
- Retten kan serveres med en blandet salat af tomat, majs, agurk og grøn salat.