Det skal du bruge
4 personer
500 g hakket svinekød, ca. 10% fedt2 skiver røget skinke uden fedtkant, ca. 35 g
3 spsk ost, fx emmentaler
4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret
salt og peber
2 spsk mel
10 g smør
Sauce
1½ dl bouillon
¾ dl fløde 13%
saucejævner
4 spsk purløg
Tilbehør
200 g pasta blandet med 200 g cherrytomater og hakket persille samt 100 g bønner
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Del det hakkede kød i fire. Læg en portion kød ad gangen på et stykke film eller stanniol. Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.Læg en skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange og tryk dem godt til i kanten. Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ved god varme på panden i smør.
Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5-6 minutter under låg. Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber. Tilsæt klippet purløg.