Toscansk gryde med kylling og spinat - slankeret

Toscansk gryde med kylling og spinat - slankeret

Af Maria Melgaard

Det skal du bruge

4 personer

4 kyllingebryster, 600 g
Salt og peber
2 tsk olivenolie

1 fennikel, 140 g
2 løg, 250 g
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
4 stilke rosmarin

200 g fuldkornspasta
250 g frisk spinat

Pynt
Lidt chiliflager

Ca. 30 minutter


Sådan gør du

Skær kyllingen i store tern.
Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm olie i en stor gryde, wok eller sauterpande ved god varme.
Brun kyllingestykkerne et par minutter på alle sider.
Skær fennikel og hvidløg i små tern og steg med kyllingen.

Tilsæt vin, bouillon og rosmarin, skru ned til middel varme og lad det simre i 7-8 minutter.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skyl spinat og lad den dryppe af.
Kom spinat i pastaen og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Pynt med lidt chiliflager.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 34 %
Kulhydrat 41 %
Fedt 25 %
1965 kJ – 465 kcal

Slankeretter