Det skal du bruge
2 personer
2 kyllingebrystfileter, ca. 275 g1½ -2 dl bouillon
Peberrodssauce
½ dl mini- eller skummetmælk
1 spsk hvedemel
Salt og peber
1 spsk eddike
½ spsk sukker efter smag
1- 2 spsk revet peberrod
Evt. lidt høvlet peberrod til pynt
Tilbehør
400 g kartofler300 g broccoli
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Læg kødet i en gryde. Hæld bouillon ved. Bring det i kog og skum. Læg låg på, og kog kødet ved svag varme ca. 10 minutter, til det er gennemkogt.Tag kødet op og hold det varmt. Si suppen. Der skal bruges 1½ - 2 dl suppe til saucen.
Kog kartoflerne og broccolien
Ryst mælken og melet til en jævning. Bring suppen i kog. Pisk meljævningen i og bring det i kog under piskning. Lad det koge nogle minutter. Tag gryden fra varmen og smag saucen til med salt, peber, eddike og sukker og derefter med revet peberrod.
Tips
- Overskydende suppe kan gemmes i køleskabet og bruges til suppe eller sauce.