Det skal du bruge
4 personer
Krebinetter
500 g hakket grisekød
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret rosmarin
Salt og peber
2-3 spsk rasp
1-2 spsk olie
Tomatsauce
½ løg, 50 g
1 lille fed hvidløg
1 tsk olie
1 tsk paprika
1 dåser flåede tomater
1 dl piskefløde
½ terning grøntsagsbouillon
Tilbehør
230 g kartofler400 g ærter
Ca. 45 minutter
Sådan gør du
- Form 4 krebinetter, 1 ½ cm tykke. Bland krydderierne med rasp. Vend krebinetterne i krydderraspen.
- Varm olien på en pande ved god varme. Brun krebinetterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- Pil og hak løg og hvidløg fint.
- Varm olie i en gryde og svits løgene et par minutter.
- Hæld tomater, fløde, bouillonterning og paprika i og varm saucen i gennem. Smag til med salt og peber.
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
- Kog ærterne.
Tips
- Krebinetterne kan fryses ned, hvis de pakkes i en frysepose.
- Krydderierne kan også blandes i det hakkede kød før krebinetterne formes og vendes i rasp.