Glaseret svinemørbrad i wrap

Glaseret svinemørbrad i wrap

Af Maria Larsen

Det skal du bruge

4 personer

1 afpudset svinemørbrad, ca. 500 g
salt og peber

Glasering
½ appelsin
2-3 spsk honning
1-2 tsk sambal oelek

2 røde peberfrugter
1-2 squash
1 salathoved

1 dl græsk yoghurt, 10%
1 fed hvidløg

4-8 wrap, 280 g

Ca. 30 minutter - når grillen er varm


Sådan gør du

Pres saften af ½ appelsin. Rør ingredienserne sammen til glaseringen.

Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend mørbraden jævnligt. Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af grilltiden. Skær kødet i skrå skiver ved servering.

Skær peberfrugterne ud i kvarte og grill dem. Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes. Grill squash i ½-1 cm tykke skiver.

Pluk salaten. Smag yoghurten til med revet hvidløg, salt og peber.

Lun forsigtigt wrap på grillen. Del evt. wrappen og læg fyld på.

Tips

  • Bruges stegetermometer til svinemørbraden skal centrumtemperaturen være 62-65 grader, så er kødet let rosa.
  • Resten af glaseringen kan gemmes i køleskab.
  • Rødløg i både kan bruges i stedet for peberfrugter.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Kulhydrat 32%
Protein 43%
Fedt 25%
1930 kJ - 460 kcal
Sund hverdagsmad