Det skal du bruge
4 personer
1 afpudset svinemørbrad, ca. 500 gsalt og peber
Glasering
½ appelsin
2-3 spsk honning
1-2 tsk sambal oelek
2 røde peberfrugter
1-2 squash
1 salathoved
1 dl græsk yoghurt, 10%
1 fed hvidløg
4-8 wrap, 280 g
Ca. 30 minutter - når grillen er varm
Sådan gør du
Pres saften af ½ appelsin. Rør ingredienserne sammen til glaseringen.Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt. Vend mørbraden jævnligt. Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af grilltiden. Skær kødet i skrå skiver ved servering.
Skær peberfrugterne ud i kvarte og grill dem. Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes. Grill squash i ½-1 cm tykke skiver.
Pluk salaten. Smag yoghurten til med revet hvidløg, salt og peber.
Lun forsigtigt wrap på grillen. Del evt. wrappen og læg fyld på.
Tips
- Bruges stegetermometer til svinemørbraden skal centrumtemperaturen være 62-65 grader, så er kødet let rosa.
- Resten af glaseringen kan gemmes i køleskab.
- Rødløg i både kan bruges i stedet for peberfrugter.