Det skal du bruge
4 personer
4 kyllingebryster uden skind, 600 gsalt og peber
1 tsk smør eller olie
2 gulerødder, 200 g
150 g rødkål
1 lille rødløg eller 4 forårsløg
1 avocado, 120 g kød
4 store skiver rugbrød, 240 g
Pynt:
Ærteskud eller anden krydderurt
Ca. 15 minutter
Sådan gør du
Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.Varm fedtstof på en pande ved god varme og steg kyllingebrysterne 10-12 minutter. Vend dem jævnligt undervejs.
Skræl gulerødder og skær dem i strimler eller riv dem groft.
Skær kålen i strimler.
Skær løg/forårsløg i tynde både/skiver.
Flæk avocadoen og tag frugtkødet op.
Mos det groft og fordel på de fire stykker brød.
Kom grøntsager herpå.
Skær kyllingen i skiver og fordel over de fire sandwich.
Drys med urter og server.
Tips
- Rester af stegt eller kogt kyllingekød kan også bruges.