Madpakke med kyllingelår til børn 3-6 år

Madpakke med kyllingelår til børn 3-6 år

Bente Nissen Lundsgaard

Af Bente Nissen Lundsgaard

Det skal du bruge

1 barn

1 teryiaki kyllingelår 
50 g dampede broccolibuketter
2 cherrytomater
½ skive rugbrød
1 lille spsk torskerogn
1 tsk surmælksprodukt fx yoghurt naturel
½ skive rugbrød
½ skive figenpålæg
6 mandler
1 ½ dl skummet- eller minimælk

Ca. 15 minutter


Sådan gør du

Klik hen til opskriften på Teryiaki kyllingelår med sesamfrø

Pak evt. noget om knoglen på kyllingelåret, så barnet kan spise låret uden at få fedtede fingre. Pak kyllingelåret ind i plastfilm. Skær rugbrødet i kvarte. Rør torskerogn med surmælksprodukt og kom det mellem to kvarte skiver rugbrød. Kom figenpålæg med de andre to kvarte stykker rugbrød. Pak de øvrige ting ind i små bokse eller plastfilm. Pak det hele i en madkasse.

Tips

  • Hvis der ikke serveres mælk - men vand til frokosten, bør barnet have ¼ skive rugbrød med 1 lille skive ost eller andet pålæg for at blive mæt.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 42%
Fedt 29%
1600 kJ – 380 kcal
Sund hverdagsmad