Det skal du bruge
4 personer til forret, frokost eller buffet
175 g kogt kyllingekød1 dåse asparges i stykker, ca. 400 g
1 dl suppe eller mælk
3 spsk hvedemel
10 g smør
½ - ¾ dl fløde, 9%
Salt og peber
Tilbehør
8 tarteletter¼ -½ bakke brøndkarse
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
1. Skær kødet i tern.
2. Hæld asparges i en si placeret over en skål.
3. Hæld 1 dl væde fra aspargesene i en melryster sammen med melet og ryst det til en jævning.
4. Varm suppen i en gryde. Pisk jævningen i suppen. Pisk smørret og fløden i. Smag saucen til med salt og peber.
5. Varm kødet og de afdryppede asparges i saucen.
6. Varm tarteletterne før fyldet fyldes i lige før servering.
7. Pynt med brødkarse.
Tips
- Saucen kan også laves som en afbagning af smør og mel tilsat suppe og aspargesvand. Undlad evt. fløden.