Medisterpølse med grøn pastasalat

Medisterpølse med grøn pastasalat

Puk Maia Ingemann Holm

Af Puk Maia Ingemann Holm

Det skal du bruge

4 personer

Pastasalat
260 g pasta
220 g broccoli
110 g grønne bønner
1 squash
2 stilke forårsløg

Dressing
100 g friskost naturel (6%)
200 g fromage frais (0,3%)
1 dl hakket frisk basilikum
Salt og peber

500 g medisterpølse
1½ spsk olivenolie
200 g grovflute


Ca. 50 minutter


Sådan gør du

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen og skyl den i koldt vand.
  2. Blancher broccoli og grønne bønner og lad dem dryppe af.
  3. Skyld squash og forårsløg og hak dem fint.
  4. Kom pasta, broccoli, squash og forårsløg i en skål.
  5. Bland ingredienserne til dressingen i en mindre skål og vend den derefter i skålen med pasta og grøntsager. Smag til med salt og peber.
  6. Lad pastasalaten stå tildækket i køleskabet ½ times tid inden servering.
  7. Tilføj olien en pande og lad den blive godt varm. Brun kødet i 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre i ca. 15 minutter. Vend medisterpølsen ca. hvert andet minut undervejs.
  8. For at sikre en gennemstegt medisterpølse, stik da medisterpølsen med en kødnål. Er kødsaften, der løber ud klar, er den gennemstegt.
  9. Server medisterpølsen med den grønne pastasalat og groft flute.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 19 %
Kulhydrat 48 %
Fedt 32 %
3042 kJ - 724 kcal
Gæster