Cecilies kalveret

Sebastian Shane Ross
Cecilie Hother og Sebastian Shane Ross
Sebastian Shane Ross
Cecilie Hothers lækre kalveret
Sebastian Shane Ross

Cecilie

Cecilie Hother er iværksætter og tv-vært. Og så blogger hun om mad, livsstil og om at være til.
Cecilie har inviteret sine venner til sommer-middag - og voresmad har givet hende en opgave: nemlig en ret med kalvekød, der er lige hende.
Det er ikke fordi kød er på middagsbordet hos Cecilie hver dag. Faktisk er Cecilie glad for at have to kød-frie dage om ugen. Men når der er kød på menuen, så må det gerne være særlig godt. På bordet er sæsonens bedste råvarer. Og her kan I se, hvad hun har skabt i selskab med én af voresmads yndlingskokke, Sebastian.

Sebastian

Sebastian Shane Ross, er prisvindende kok indenfor Mad til børn og vandt Kokkenes Kokketalent 2018. Nyligt udlært hos stjernekokken Per Thøstesen med karakteren 12 og guldmedalje. Sebastian kæmper for alles ret til den gode smag, fantastiske, lokale råvarer og er gastronomisk underviser og kok for folkeskoleeleverne på Skolen i Sydhavnen.

Bon appetit, siger vi.