Det skal du bruge
2 personer
200 g wokstrimler af oksetykstegsfilet, 1 x 1 x ca. 8 cmSalt og peber
1-2 fed hvidløg
Ca. 3 cm frisk ingefær
½ lille rød chili
2 tsk olie
125 g sukkerærter, gerne sugar snaps
125 g babymajs
1 lille rødløg
25 g sukkerærtespirer, eller andre spirer
1 dl sød chilisauce
½ bundt koriander
½ lime
2 tortilla wraps, a 45 g, gerne fuldkorn
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Skær sukkerærter og babymajs i mindre stykker, løg i tynde både.Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Pres hvidløg og riv 1 tsk ingefær. Skær chilien igennem på langs, fjern kerner og mellemvægge og hak den fint. Vend hvidløg, ingefær og chili i kødet.
Lad olien blive varm i en wok eller sauterpande ved god varme. Kom kødet i når olien er varm nok. Steg kød og krydderier 3-4 minutter under omrøring.
Hæld kødet i en skål og bland det med halvdelen af chilisauce, sukkerærtespirer og grøntsager.
Server resten af chilisaucen til. Varm tortillaerne, læg fyldet på og luk dem med en tandstik.
Tips
- Retten kan også laves med wokstrimler af skinkeinderlår.
- Lucerne- eller bønnespirer kan bruges i stedet for sukkerærtespirer.
- Majs fra dåse eller frost kan bruges i stedet for babymajs.
- Wraps kan også fyldes med Sugo fra opskriften ”Sugo med masser af grøntsager”.