Det skal du bruge
4 personer
4 kyllingebryster, 600 gSalt og peber
2 tsk olivenolie
1 fennikel, 140 g
2 løg, 250 g
1 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
4 stilke rosmarin
200 g fuldkornspasta
250 g frisk spinat
Pynt
Lidt chiliflager
Ca. 30 minutter
Sådan gør du
Skær kyllingen i store tern.Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm olie i en stor gryde, wok eller sauterpande ved god varme.
Brun kyllingestykkerne et par minutter på alle sider.
Skær fennikel og hvidløg i små tern og steg med kyllingen.
Tilsæt vin, bouillon og rosmarin, skru ned til middel varme og lad det simre i 7-8 minutter.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Skyl spinat og lad den dryppe af.
Kom spinat i pastaen og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Pynt med lidt chiliflager.