Det skal du bruge
4 personer
1 kanin, ca. 1200 gSalt og peber
1 spsk olie
1 terning grøntsags bouillon
5 dl vand
2 dl creme fraiche 38 %
1 bundt frisk estragon
1 kg kartofler
200 g frisk spinat
Ca. 1½ time
Sådan gør du
Del kaninen i mindre stykker og krydr med salt og peber. Se hvordan du parterer en kanin.Varm olie i en gryde ved god varme.
Brun kødet godt på alle sider 6-7 minutter i alt.
Tilsæt bouillon og læg låg på.
Skru ned til lav varme og lad det simre i cirka 50 minutter. Mærk på kødet om det er mørt. Tag ryggen op efter ½ time, den skal ikke have så længe. Spæd eventuelt med mere vand.
Skyl og hak estragon.
Rør creme fraiche med hakket estragon og vend det i gryden. Lad simre i yderligere 5-10 minutter.
Kog kartoflerne.
Skyl og afdryp spinaten.
Læg spinat i bunden af tallerken eller fad, læg kaninen ovenpå og pynt med lidt frisk estragon.
Server kartofler til.