Glaseret kylling med couscous-salat - slankeret

Glaseret kylling med couscous-salat

Af Maria Melgaard

Det skal du bruge

4 personer

600 g kyllinge-inderfilet eller -brystfilet
Salt og peber
2 tsk olie

Marinade
2 spsk sojasauce
1 spsk sennep
1 spsk honning

Couscous-salat
3 dl couscous
350 g spidskål
1 bundt persille, gerne bredbladet
1 potte mynte
4 tomater, 300 g
1 lille rødløg, 75 g
½ citron
1 tsk olivenolie

Ca. 30 minutter


Sådan gør du

Tilbered couscous efter anvisning på emballagen. Afkøl.
Fjern stokken fra kålen og skær den i tynde strimler gerne på en mandolin og kom den i en skål.
Skyl og hak persille og mynte og bland det i spidskålen.
Skyl tomater og hak dem fint.
Pil og hak løg fint.
Bland det i hvidkålen.
Vend couscous i til sidst. Smag til med 2 spsk citronsaft, olie, salt og peber.

Bland soja, sennep og honning sammen i en skål.

Dup kylling tør med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
Varm olie på en pande ved god varme. Brun kyllingen hurtigt på begge sider.
Tilsæt marinaden, skru ned til middel varme og steg endnu et par minutter.

energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person:
Protein 41 %
Kulhydrat 28 %
Fedt 30 %
1450 kJ – 345 kcal
Sund hverdagsmad