Æbleskiver med rillettes

Æbleskiver med rillettes

René Redzepi

Af Rene Redzepi

Det skal du bruge

25 personer - Buffet

25 æbleskiver

5 æg
1¼ dl piskefløde
125 g hvedemel
70 g smør
1 tsk salt
25 små tsk rillettes

45 minutter


Sådan gør du

Del æggene. Rør blommerne med fløde, mel, 60 g smeltet smør og salt. Pisk hviderne meget stive og vend dem i dejen.

Varm æbleskivepanden op og kom lidt smør i hvert hul. Fyld hullerne op med dej. Bag æbleskiverne ved jævn varme. Kom en teske rillette i hver æbleskive. Vend æbleskiverne med en kødpind eller andet tyndt redskab, så snart de har dannet skorpe og er lysebrune. Vend dem hele tiden, så de bliver jævnt bagt. Bagetid 5-6 minutter. Tag dem af panden og hold dem varme - eller køl dem ned og varm dem op igen før servering.

Se opskriften på rillettes her.


energifordeling

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 13%
Kulhydrat 20%
Fedt 67%

 

Gæster

se mere