Opskrifterne er vores vigtigste aktiv på voresmad.dk. Som bruger skal du have en god oplevelse med opskriften, så du får lyst til at bruge den igen.

Derfor gør vi meget for, at der er sammenhæng mellem opskriftens anvisninger og det resultat, som du får hjemme i dit eget køkken.

Alle retter er udviklet med fokus på smagsoplevelsen og fremgangsmåden. Den skal være så ligetil som mulig og uden brug af unødvendige ingredienser.

Energien er beregnet i opskrifterne, så du som bruger kender energifordelingen. Hvis du vil holde den slanke linje så brug kategorierne Slankeretter og Sund hverdagsmad.

I skemaet kan du se vores krav til alle opskrifter og særlige krav til nogle opskrifts-kategorier:

  • Fedtenergiprocent maks. 32-33 pct.
  • Energiindhold pr. person maks. 2500 kJ eller 595 kcal
  • Vi angiver antal af personer
  • Tidsforbrug angives fra start til slut
  • Tilberedningen skal være energirigtig
  • Der skal ikke bruges unødvendige ingredienser
  • Unødvendige arbejdsgange skal undgås
  • Alle ingredienser skal kunne købes ét sted
  • Ingredienser skal være bredt tilgængelige
  • Der skal være alternativer til specielle ingredienser
  • Opskriften skal være afprøvet af L&F ernæringsfaglige medarbejdere
  • Energiindhold pr. person er maks. 2000 kJ eller 475 kcal
  • Vi angiver antal af personer
  • Tidsforbrug angives fra start til slut
  • Tilberedningen skal være energirigtig
  • Der skal ikke bruges unødvendige ingredienser
  • Unødvendige arbejdsgange skal undgås
  • Alle ingredienser skal kunne købes ét sted
  • Ingredienser skal være bredt tilgængelige
  • Der skal være alternativer til specielle ingredienser
  • Opskriften skal være afprøvet af L&F ernæringsfaglige medarbejdere
  • Fedtenergiprocent-fordeling maks. 30 pct.
  • Opskriften må maks. indeholde 10 pct. energi fra mættet fedt
  • Frugt-/grøntsags-indhold pr. person er 200 gram
  • Vi angiver antal af personer
  • Tidsforbrug angives fra start til slut
  • Tilberedningen skal være energirigtig
  • Der skal ikke bruges unødvendige ingredienser
  • Unødvendige arbejdsgange skal undgås
  • Alle ingredienser skal kunne købes ét sted
  • Ingredienser skal være bredt tilgængelige
  • Der skal være alternativer til specielle ingredienser
  • Opskriften skal være afprøvet af L&F ernæringsfaglige medarbejdere
  • Energiindhold pr. person er angivet i kJ/kcal
  • Vi angiver antal af personer
  • Tidsforbrug angives fra start til slut
  • Tilberedningen skal være energirigtig
  • Unødvendige arbejdsgange skal undgås
  • Alle ingredienser skal kunne købes ét sted
  • Ingredienser skal være bredt tilgængelige
  • Der skal være alternativer til specielle ingredienser
  • Opskriften skal være afprøvet af L&F ernæringsfaglige medarbejdere
  • Vi angiver antal af personer
  • Tidsforbrug angives fra start til slut
  • Der skal ikke bruges unødvendige ingredienser
  • Opskriften skal være afprøvet af L&F ernæringsfaglige medarbejdere
  • Energiindhold pr. person er angivet i kJ/kcal
  • Vi angiver antal af personer
  • Tidsforbrug angives fra start til slut
  • Tilberedningen skal være energirigtig
  • Der skal ikke bruges unødvendige ingredienser
  • Unødvendige arbejdsgange skal undgås
  • Alle ingredienser skal kunne købes ét sted
  • Ingredienser skal være bredt tilgængelige
  • Der skal være alternativer til specielle ingredienser
  • Opskriften skal være afprøvet af L&F ernæringsfaglige medarbejdere