Hanne Holm har gennem tiden udviklet et væld af spændende opskrifter til voresmad.dk.
Eksempelvis: 'Thai kokossuppe med kød og champignon'

Hun er kendt for sine eksotiske kreationer, hvoraf mange er inspireret af det thailandske køkken, da hun via sine thailandske aner har en helt særlig passion for thailandsk mad.

Læs mere om Hanne Holm på hanneholm.dk
Lyt til Hanne Holm i podcast på (Madøret) madoret.dk

Ny kogebog

I sin tyve-års jubilæumsbog præsenterer Hanne Holm et udvalg af nye opskrifter, indsamlet på rejser, samt en nyfortolkning af yndlingsopskrifterne fra alle sine kogebøger.

Som indledning til hvert opskriftsafsnit inviterer Hanne Holm indenfor i et af sine mange forskellige køkkener. Her fortæller hun om det liv, det har været rammen om – fra barndommens pensionats-køkken, ungdommens primitive svenske husmorparadis, de sydende asiatiske gadekøkkener, de slidte skolekøkkener, fra tiden som aftenskolelærer til den nørrebroske kogeskole i dag, hvor maden bliver brugt til at bygge bro og skabe fællesskab mellem mennesker af alle nationaliteter.

Vind bogen

Du kan vinde et eksemplar af Hanne Holms nye bog 'Mine mange køkkener' ved at svare på et let spørgsmål om vores opskrifter på voresmad.dk. Vi udlodder 5 bøger.

Vinderne bliver udtrukket tirsdag den 14. marts 2017. Vinderne får direkte besked. Bogen har en værdi af 299,95 kr. og er udgivet af forlaget Klematis. 

Kun modtagere af voresmad.dks nyhedsbrev kan deltage i konkurrencen.
Hvis du ikke allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det her.

 

Navn:


Adresse:


Postnummer:


By:


E-mail:


Hvor mange fed hvidløg skal der i retten: 'Thai kokossuppe med kød og champignon', som Hanne Holm har udviklet til voresmad.dk?
 1 fed hvidløg
 2-3 fed hvidløg
 5 fed hvidløg