Vi bruger cookies

Ved at benytte www.voresmad.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Du kan fint tage børnene med i køkkenet fra en ung alder, lyder rådet fra en ernæringsekspert.

Derfor skal du tage børn med i køkkenet

Tag børn med i køkkenet. Jo før jo bedre, lad dem begynde i det små og lad det være sjovt, lyder rådene fra vores ernæringsekspert.

På Kollerødgård i Nordsjælland laver Gitte og Carsten Vestergaard frisk is med mælk fra deres egne køer.

Her kan du smage frisk gårdis

Kollerødgaard i Nordsjælland er et af de danske ismejerier, der sælger is lavet af gårdens mælk og rene råvarer. Se vores liste over flere steder, hvor du kan smage frisk gårdis i Danmark.

Biksemad er en af de retter, der er gode til at genanvende en rest flæskesteg fra påskebordet, og hvis du har kogte kartofler til overs fra en anden dag.

Sådan får du dit madspild ned i påsken

En undersøgelse fra 2016 peger på at danskerne er blevet bedre til at undgå madspild i påsken, men der er stadig madspild i højtiden. Kunne du tænke dig at få gode råd til, hvad du kan gøre har vi her samlet en række konkrete tips.

Lav din egen sunde 'fastfood'

Pizza, hotdogs og sprøde kyllingenuggets på den hjemmelavede måde. Du kan selv lave hele molevitten af gode råvarer - og skrue op og ned for sundheden, som det passer dig. Vi giver dig opskrifter og 5 gode tricks.

Æg er en god kilde til proteiner, vitaminer og mineraler og raske mennesker kan roligt spise op til 7 æg om ugen, lyder rådet fra DTU Fødevareinstituttet.

Derfor skal du spise æg

Æg er rig på vitaminer og mineraler, rig på proteiner og en billig kilde til sund ernæring sammenlignet med kød. Derfor kan raske mennesker med god samvittighed spise syv æg om ugen, lyder rådet fra ernæringsekspert.

Nyhedsbrev

Mest populære

#voresmad