Vi bruger cookies

Ved at benytte www.voresmad.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Brød og kage - dit barn selv kan bage

Drop varm karamel og fondantklædt lagkage, og lad børnene bage egne muffins og flot pyntede boller. Det er første skridt til at lære køkkenet at kende, siger Katrine Klinken, der er forfatter til Børnenes Bagebog.

Sådan skyder du genvej i køkkenet

Tirsdag aften, og gæsterne kommer om en time. Så er det helt ok at springe over, hvor køkkenbordet er lidt lavere, lyder budskabet fra madskribenten Julie Hey. Få hendes hurtige genveje til hjemmelavede måltider.

Æg er en god kilde til proteiner, vitaminer og mineraler og raske mennesker kan roligt spise op til 7 æg om ugen, lyder rådet fra DTU Fødevareinstituttet.

Derfor skal du spise æg

Æg er rig på vitaminer og mineraler, rig på proteiner og en billig kilde til sund ernæring sammenlignet med kød. Derfor kan raske mennesker med god samvittighed spise syv æg om ugen, lyder rådet fra ernæringsekspert.

Lav lækker mad med æbler

Danske æbler har en unik kombination af sødme og syrlighed og er velegnede til næsten alt, lyder det fra to eksperter. Få tips til lækre retter med voresmad.dk.

Genbrug rester fra aftensmad i næste dags madpakke eller til aftensmaden.

Genbrug rester i madpakken

Brug dine rester næste dag og spar penge. Vi giver 5 forslag til madpakker og til næste dags aftensmad.

Nyhedsbrev

Mest populære

#voresmad